2024. április 17., Rudolf

Eger ügye

#oroján sándor #városháza #fidesz #választás2024eger

Oroján Sándor lemondott az egri Fidesz-KDNP frakcióvezetőségéről

Csarnó Ákos 2023.03.28. 08:32

Régen benne volt a levegőben.

 

Decemberben megkezdődött az egri Fidesz oszlatása, azóta már le kellett volna zárni az újjáalakítást, úgy látszik az erők annyira egymásnak feszültek, hogy csak mostanra sikerült megoldást találni a lemondással. Mostantól Orosz Lászlóné Ibolya tölti be a tisztséget.

 

Oroján Sándor, a közösségi oldalára feltöltött videójában kifejti álláspontját:

– Mindannyian érezzük, hogy 2019 óta Eger a rendszerváltás utáni történelmének legrosszabb időszakát éli. A város nem halad, a városvezetés pedig kudarcot kudarcra halmoz. Megállt, megtorpant és elbukott fejlesztések, beruházások, bezárt parkolóház, bezárt Senator-ház, egyre rosszabb köztisztaság és közállapotok mindenütt. Én úgy látom, hogy a felelősség ezért a polgármestert terheli, de vannak, akik szerint ez nem így van. Szerintük a Mirkóczki-Oroján küzdelem miatt nem halad a város, mert a városvezetés minden energiáját a velem folytatott vitákra és a kommunikációra fordítja. Számomra a legfontosabb az, hogy Eger fejlődjön – emelte ki.

A videóban elmondja, hogy eddig is ezért vállalta az első vonalban a frakcióvezetői munkát, és most ugyanezen ok miatt döntött úgy, hogy megpróbál véget vetni a Mirkóczki-Oroján párharcnak. Ezért a Fidesz-KDNP frakció vezetéséről lemond, frakciótársaival együtt pedig egyhangú döntéssel Orosz Lászlóné Ibolyát választották frakcióvezetőnek.

 

Pajtók Gáborral együtt szeretne dolgozni, fontos neki a Fidesz egysége, a káros Mirkóczki korszaknak pedig így véget lehet vetni szerinte.

 

A frakciótársaimnak köszönöm szépen az eddigi bizalmat, Orosz Lászlóné Ibolyának pedig eredményeket, sikereket és kitartást kívánok – zárta videóját Oroján Sándor.

 

 

 

fotó: mindenamieger.blogpost.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló