2024. május 27., Hella

Eger ügye

#eger #felsőváros csillaga

Kihirdették a Felsőváros Csillaga nyertesét

Csarnó Ákos 2023.07.25. 08:33

 

Hétvégén rendezték a 10. Felsőváros Ünnepét a Nemzedékek terén, ahol színes programokkal, koncertekkel várták az érdeklődőket és a három jelölt közül kihirdették a Felsőváros Csillaga Közösségi Díj nyertesét is - tájékoztatott az egri önkormányzat a hivatalos közösségi oldalán.

 

 

forrás: https://www.gardonyiszinhaz.hu/

 

A címet idén dr. Nagy Zoltán, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem docense kapta, aki az intézmény zenei együtteseinek művészeti vezetője, de emellett aktív szereplője Eger és a régió zenei életének is.

 

A Felsőváros Csillaga Közösségi díjra azok jelölhetők, akik felsővárosi kötődésűek, civil, közösségi vagy művészi munkájuk a városrész érdekében végzett önkéntes, magas minőségű tevékenységük révén példaként állhatnak a lakosság előtt.

 

Az eseményen Mirkóczki Ádám polgármester köszöntőjében elmondta, a városrész erejét kiválóan mutatja, hogy a rendezvény már a tíz éves évfordulóját ünnepli. Kiemelte, felemelő érzés látni azt, ha egy közösség összefog, hiszen a Felsővárosban élők nem egymás mellett élnek, hanem együtt és ez a közösség a városi civil élet egyik legfőbb motorja is.

 

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs is.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló