Megérkezett az idei első hó
Recepteket közlünk a husimado-blog.hu-ról, Hegyvári Zoltántól, most ismét megosztjuk a legújabb alkotását. Ő így fogalmaz:
Egy lelkes amatőr bejegyzései Eger gyönyörű városából, 2013-tól. Receptek, sütések, főzések - elsősorban a húsok, a grillezés világából. A blogban igyekszem bemutatni az ételek elkészítésének folyamatát fázisfotókkal, hogy a konyhában kevésbé jártasak is el tudják majd készíteni a bemutatott ételeket.
Só, bors, őrölt koriander levél jött, mint fűszer – hagytam, hogy a jeges alaplé kiolvadjon. Közben a zacskónyi kelbimbók felét megpucoltam, négyrét vágtam fel a kicsi fejeket. A lábasba a kelbimbó darabokat bedobáltam, kápia paprika és póréhagyma és fokhagyma darabok is érkeztek a levesbe. Hagytam megint, hogy az összetevők szépen összefőjenek.
És a végeredmény:
A teljes receptért és a gasztronómiai élvezetekért kattintsanak ide.