Megérkezett az idei első hó
Recepteket közlünk a husimado-blog.hu-ról, Hegyvári Zoltántól, most újra megosztjuk a legújabb alkotását. Ő így fogalmaz:
Egy lelkes amatőr bejegyzései Eger gyönyörű városából, 2013-tól. Receptek, sütések, főzések - elsősorban a húsok, a grillezés világából. A blogban igyekszem bemutatni az ételek elkészítésének folyamatát fázisfotókkal, hogy a konyhában kevésbé jártasak is el tudják majd készíteni a bemutatott ételeket.
Amikor már úgy érezzük, hogy nagyon egyben van a cucc, akkor a felkarikázott vöröshagyma maradékát, a szalonnát és a két doboznyi babot is beleöntjük a mártásba – majd hagyjuk, hogy a kaja így összeálljon. Mivel a bab alapesetben már ilyenkor puha, így sokat nem kell várni – pár perc rotyogtatás után már tálalhatunk is.
A teljes receptért és a gasztronómiai élvezetekért kattintsanak ide.