Megérkezett az idei első hó
Recepteket közlünk a husimado-blog.hu-ról, Hegyvári Zoltántól, most ismét megosztjuk a legújabb alkotását. Ő így fogalmaz:
Egy lelkes amatőr bejegyzései Eger gyönyörű városából, 2013-tól. Receptek, sütések, főzések - elsősorban a húsok, a grillezés világából. A blogban igyekszem bemutatni az ételek elkészítésének folyamatát fázisfotókkal, hogy a konyhában kevésbé jártasak is el tudják majd készíteni a bemutatott ételeket.
Kb fél óra után a zöldségek már klasszul bepuhultak, kiszedegettem őket, a madárka pedig maradt a punnyadt melegben. A teljes sütési idő a tervezett 70 perc helyett így kb 90 perc lett – de ezáltal a hús szaftos és omlós lett, a bőr pedig szuperül ropogós.
És a végeredmény:
A teljes receptért és a gasztronómiai élvezetekért kattintsanak ide.