2023. december 8., Mária

Eger ügye

#eger #cukrászda #gasztronómia #gasztro

Három új cukrászda nyílik Egerben

Csarnó Ákos 2023.03.04. 17:33

Ezeket a jó híreket az Egri Napok blog vette észre és gyűjtötte csokorba.

 

Az oldal szerint a legnagyobb a Stühmer új cukrászdája lesz a Fellner Jakab utca 1. szám alatt. A vendéglátóhelyet már tavaly év végén elkezdték berendezni.

 

„A kirakatok alapján viszont még idén megnyílik az egység, nyáron jó eséllyel már végig kóstolhatjuk a kínálatot.”

 

A Foglár György utca 2. szám alatti aprócska üzlethelyiségben Szoki Kézműves Fagylaltbár és Sütiház néven nyílik új vendéglátóhely, a tulajdonos Orosházán van bejegyezve. Arrafelé több egységet is üzemeltetnek. Április 1. és szeptember 30. között tervezik a nyitva tartást.

 

A felsővárosiak sem maradnak ki, hiszen Rozmaring Cukrászda névvel ők is kapnak egy új cukrászdát a Malomárok utca 31. szám alá – a régi Takarékszövetkezet helyére.

 

A név Mezőkövesdről lehet ismerős, ahol szintén működik ilyen elnevezéssel egy cukrászda, az email cím alapján ugyanarról az üzemeltetőről van szó – emlékeztett a portál.

 

indexkép: Getty Images

Van egy jól bevált étel recepted? Befőzöl? Savanyítasz? Bort készítesz vagy szörpöt? Fűszerekkel foglalkozol? Láttál egy jó éttermet? Ajánlanál menüt? Vagy csak egyszerűen érdekel minden ami gasztro? Akkor itt a helyed :) Ha bármi, ami étel-ital-gasztro, színes-szagos és egri, akkor küld el nekünk mi pedig megosztjuk, hogy minél több emberhez eljuthasson! egriugyek(kukac)gmail.com
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló