2024. május 27., Hella

Eger ügye

#sport #futás #rekortán

Harmadik alkalommal rendezik meg a Futókörök Napját

Csarnó Ákos - MTI 2023.05.17. 13:55

Vasárnap lehet futni.


Harmadik alkalommal rendezik meg a Futókörök Napját, melynek keretében immár 25 helyszínen húznak futócipőt az egyes településeken.

 

A Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szerdai tájékoztatása szerint az Országos Futópálya-építési Programban az utóbbi két évben több rekortán borítású, legalább 800 méter hosszú futópályát adtak át az Aktív Magyarországért program támogatásával és a SZEOSZ szakmai koordinálásával, vasárnap pedig ezek a futókörök várják a mozogni vágyókat.

 

Több település mellett Egerben is zajlik majd a verseny délelőtt 9 és délután 5 óra között.

 

Valamennyi helyszínen kizárólag sorszámmal ellátott chip viselésével lehet részt venni az országos eseményen. A verseny ideje alatt egy futó ugyanazon a helyszínen többször is rajthoz állhat, a megtett körei pedig a nap végén összeadódnak majd. A Futókörök Napján a részvétel ingyenes, nevezni pedig kizárólag a versenyhelyszíneken lehet.

 

indexkép: Agriasport/Lénárt Márton

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló