2024. április 19., Emma

Eger ügye

#eger #bor #egri csillag weekend #egri csillag #gasztronómia #gasztro

Érkezik az Egri Csillag Weekend

Csarnó Ákos 2023.04.18. 15:28

 

Április 28. és május 1. között ismét neves borászokkal és borkedvelőkkel telik meg a Dobó tér, hogy megkóstolják a Bikavér párjának, az Egri Csillagnak az új évjáratát és a hozzájuk illő ízletes fogásokat- jelentette be sajtótájékoztató keretében Mirkóczki Ádám polgármester, dr. Lőrincz György, az Egri Borút Egyesület elnöke, Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezetője, valamint Pulay Polett, a Thummerer Pincészet ügyvezetője.

 

Az esemény idén 12. alkalommal nyitja meg kapuit és ezzel együtt a város nagyrendezvényeinek szezonját.

 

A város egyik legismertebb pontján 20 borász, többek között a Bolyki Pincészet, a Kovács Nimród Borászat, a REGE Birtok, a Korózs Szőlőbirtok és Pincészet, a St. Andrea Szőlőbirtok nedűi között válogathatnak a vendégek, miközben az Anderköver, a The Feelgood, a Pub Fusion Duó, Báder Elemér Jazz Trió, Strong Threesome Band és a Monacoustic koncertjének dallamait élvezhetik.

 

A rendezvény részleteiről a www.egriborvidek.hu vagy az Egri Csillag oldalon olvashatnak.

 

indexkép: eger város Hivatalos oldala

Van egy jól bevált étel recepted? Befőzöl? Savanyítasz? Bort készítesz vagy szörpöt? Fűszerekkel foglalkozol? Láttál egy jó éttermet? Ajánlanál menüt? Vagy csak egyszerűen érdekel minden ami gasztro? Akkor itt a helyed :) Ha bármi, ami étel-ital-gasztro, színes-szagos és egri, akkor küld el nekünk mi pedig megosztjuk, hogy minél több emberhez eljuthasson! egriugyek(kukac)gmail.com
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló