2024. május 23., Dezső

Promóció

Párban vagy egyedül? Egyedül vagy párban? (X)

X 2024.04.11. 18:43

 

 

Amíg egyedül él az ember, csak saját magával kell elszámolni a tetteit illetően. Senki sem szól bele, hogy mit mikor és miért csinál, vagy épp miért úgy, ahogy. Ez a fajta szabadság némiképp odalesz, amikor egy-egy frissen szárba szökött párkapcsolat szálati szorosabbra fűzi a két fél.

 

 

Mert gondolj csak bele a pikánsabb kérdésekbe: amikor már együtt élsz valakivel, mi lesz a pornófilmekkel vagy épp a SZEXSHOP.hu-nál vásárolt szexuális játékszereiddel? Ha rosszul választottál, akkor feltehetően sok-sok magyarázkodás, parázs vita és meddő beszélgetések várnak rád, ellenben ha jól, akkor megannyi örömteli óra, amikor közösen osztozkodtok az élvezeteken! Mai írásunkban megmutatjuk, hogy mire is gondoltunk!

 

Jó, de milyen legyen a közös játék?

 

Nos, erre a kérdésre nem tőlünk fogod megkapni a választ, hiszen minden egyes embert más és más izgat. Azért a teljesség igénye nélkül igyekszünk bemutatni a lehetőségeidet:

 

- A legalapvetőbb darabok közé a dildó, a vibrátor és a csiklóizgató tartozik.

- Férfiak számára a péniszgyűrű és -pumpa jelenthet egy kis érdekességet, de a prosztatát sem szabad kihagyni a jóból.

- Ha a gésagolyó használatával kacérkodtál, akkor szólunk, ez még az egészségmegőrzés szempontjából is rendkívül hasznos!

 

Amint látod, számtalan opció létezik, ám mindegyikben közös, hogy nagyszerűen feldobhatják az egész együttlétet!

 

Miért éri meg, és hogyan csináld?

 

Látszólag pusztán élvezeti értéke van annak, ha a pároddal együtt kezdtek bele a pajzán játékokba, azonban jó, ha tudod, hogy két fő érv is mellette szól:

 

- Az egyik, hogy ezekkel a termékekkel üde színfoltot vihetsz a szexuális életetekbe. Minden eszköz más aspektusból közelíti meg a szexet, így garantáltan nem fogtok unatkozni!

- A másik pedig, hogy azontúl, hogy erősíti az összetartozásotokat, még a köztetek zajló kommunikáció színvonalát is emeli.

 

Viccesen szólva egy klassz szexjátékszer felér egy-egy párterápiás üléssel! Mindenképpen konszenzusos alapon döntsetek arról, hogy mi az, amit szeretnétek kipróbálni. Már csak beszélni róla is roppant izgató, hát még amikor meg is érkezik a termék!

 

Olykor nem árt az sem, ha egyedül maradsz!

 

Természetesen minden párkapcsolatban akadnak olyan rövidebb vagy hosszabb időszakok, amikor magunkra maradunk. Talán te mész el üzleti útra, esetleg a párodat szólítják el családi vagy munkahelyi feladatok. Ilyenkor nagyszerű lehetőség kínálkozik arra, hogy elővéve a fentebb említett szexuális játékszerek valamelyikét, akár egymagad is eljuthatsz a csúcsig.

 

Persze jó, ha néha egyedül maradhatunk, az önismeretünket is mélyíti, ugyanakkor jó, ha tudod, hogy akadnak olyan modern játékszerek is, amelyeket távolról, egy okostelefonra letöltött alkalmazás segítségével irányíthatunk.

 

Láthatod hát, hogy a lehetőségek tárháza szinte végtelen! Éppen ezért legfőbb ideje beszerezni a számodra, számotokra szimpatikus szexjátékszereket a SZEXSHOP.hu kínálatából!

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló