2024. április 12., Gyula

Promóció

A költözés előkészítése (X)

X 2024.03.19. 19:16

 

Sokan rémálomként tekintenek a költözés elé, hiszen nem csupán lelkileg, de fizikailag is komoly munkát jelent. Meg kell találni az új lakást, szükség esetén fel kell újítani, majd pedig át kell költözni, melynek során minden egyes holmit be kell dobozolni és a bútorokat is szét kell szerelni és be kell fóliázni.

 

 

Szerencsére számos költöztető cég nyújt segítséget ebben a folyamatban, és akár a részfeladatokat, akár pedig a komplett előkészítést is át tudják vállalni.

 

Hogyan kell nekikezdeni a költözésnek?

 

A Promove tapasztalata szerint, ha a költöztetés Pest vármegye vagy az ország bármely részébe történik, mindenképpen időben el kell kezdeni az előkészületi munkákat. Ha már vannak árajánlataink, akkor ezek közül érdemes azt a céget választani, aki a költöztetés mellett más szolgáltatásokat is felajánl a számunkra. Ezek a szolgáltatások nagyban segíteni fogják a gyors és hatékony költözést, így megkönnyíthetik a dolgunkat ebben a folyamatban.

 

A megfelelő csomagolóanyagok kulcsfontosságúak

 

Kizárólag olyan dobozokat szabad használni, amelyek erősek, lezárhatóak és optimális méretűek, a legjobb, ha speciális költöztetődobozokat vásárolunk. A költöztető cég mindezt biztosíthatja a számunkra, ezáltal pedig biztosak lehetünk abban, hogy ezek a dobozok nem fognak behorpadni, szétszakadni, megsérülni, a benne lévő dolgok pedig épségben maradnak. Ha mi magunk fogunk dobozolni, de a legjobb dobozt keressük, akkor vásároljuk meg azt a költöztető cégtől!

 

Ha dobozolni sem szeretnénk

 

Akár időhiányban szenvedünk, akár egészségügyi problémáink vannak, vagy egyszerűen nem fűlik a fogunk ehhez a feladathoz, jó tudni, hogy a költöztető cég elvégzi helyettünk ezt a munkát, ha szeretnénk. Ebben az esetben a költözés napján hozni fogják a dobozokat és a dobozolással kezdenek, így szabályosan, gyorsan és hatékonyan fogják összepakolni a dolgainkat.

 

A bútorok szét- és összeszerelése

 

Ez az egyik legnehezebb feladat a költözés során, hiszen a nagyobb bútorokat, szekrényeket, ülőgarnitúrákat muszáj szétszerelni, ehhez pedig nekünk általában se szerszámunk, se szakértelmünk, a kedvünkről pedig nem is beszélve. A költöztetők azonban ilyen szolgáltatást is nyújtanak, és így ezt a terhet is leveszik a vállunkról. Az új lakásban pedig természetesen összeszerelik ezeket a bútorokat és a végső helyükre teszik őket.

 

A fóliázás

 

A bútorokat, háztartási gépeket, használati tárgyakat érdemes fóliázni normál tekercses fóliával vagy buborékfóliával. A normál fólia a karcok ellen véd, a buborékfólia akár a kisebb ütéseket is elhárítja. Ez a munka időigényes, ha mi magunk végezzük, azonban a költöztetők rutinosak és pillanatok alatt végeznek ezzel a munkával is. Ha tehát nincs időnk, energiánk átfóliázni az összes bútorunkat, polcunkat, foteleinket, székeket, asztalokat, festményeket és minden mást, akkor érdemes ezt a költöztető cég szakembereire bízni.

 

A költözés előkészületi munkáit, a dobozolást, a bútor szét- és összeszerelést vagy a fóliázást a költöztetőkre is rábízhatjuk, ezáltal jelentős tehertől szabadulhatunk meg.

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló