2024. július 20., Illés

Riasztó

#rendőrség #drog #drogdíler

Andornaktályai drogterjesztőkre csaptak le a rendőrök

Csarnó Ákos - police.hu 2024.04.08. 12:04

Az egri nyomozók hét gyanúsítottat vettek őrizetbe.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály, illetve a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2024. április 5-én tartottak kutatást öt egri és egy andornaktályai lakos otthonában, mivel információk szerint kábítószert árultak.

 

 

A rendőrök a hat elkövetőt őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A lakásukban kábítószergyanús tablettákat, zöld növényi származékot, fehér port, illetve a terjesztéshez szükséges csomagolópapírt és mérlegeket találtak. Lefoglaltak két autót, egy motort, egy gáz-riasztó fegyvert, valamint készpénzt is.

A nyomozó hatóság kezdeményezte a gyanúsítottak letartóztatását, melyet a bíróság április 7-én elrendelt. Bűnszövetségeben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indult eljárás ellenük.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló