2024. június 22., Paulina

Promóció

Ezeket a különleges sportcipőket mindenkinek ki kell próbálnia (X)

X 2024.05.22. 08:58

 

Egyedi és nem megszokott sportcipőket nem mindenhol lehet kapni, hiszen az átlagos és trendi változatokat sokkal könnyebben el tudják adni a boltok. De vajon mi számít különlegesnek? Mitől lesz más egy sneaker, mint a többi? Próbáltunk utánajárni annak, hogy vajon tényleg a kinézet a fontos, esetleg vannak más tényezők is, amiket a vásárlók figyelembe vesznek.

 

 

Az alábbi írásunkban kiderül, hogy mitől menő egy sportcipő, és tényleg az extrém kinézet felé vesszük-e az irányt.

 

A színek kavalkádja

 

A Borgo.hu különleges sportcipői között olyan darabokat találhatunk, amikkel máshol nem igazán találkozni. Először egy olyan versenyzőt mutatunk be, aminek gyártója évtizedek óta jelen van a piacon. A Wink és az ő NovaFlexx Aero cipőcsaládja egy humorosnak hangzó, ámde annál sokkal komolyabb talptechnológiával készült. A popcorn talp tulajdonképpen egy hólyagos buborékhalmaz, amely magas hatékonysága mellett változtatja meg a térfogatát, ezzel visszalöki a talpat a rugózást követően.

 

A talpboltozat alatt egy gombaszerű gumiredőt helyeztek el, ez gondoskodik arról, hogy minden lépés kényelmes és egészséges legyen. Álom benne járni, hiszen olyan, mintha a felhők felett sétálnánk. Ideális megoldás a hétköznapokra, sportoláshoz, de használhatjuk munkába vagy éppen iskolába. A Wink cipők széles választéka lehetőséget ad arra, hogy különlegesnek és egyedinek érezhessük magunkat.

 

Egyedi és extrém: ez a Skechers

 

A Skechers Tres-AIR UNO cipő bár még nem annyira népszerű, mint a korábbi társa, de csak idő kérdése, hogy mikor történik meg a hatalomátvétel. A Hazey Sunset limitált színállású, amely lilából pinkbe, majd kék árnyalatba megy át. Ezt a megoldást a Nike már régóta alkalmazza, de ezek a színek sokkal egyedibbek, bátrabban kezelték őket a cipő kapcsán.

 

Lenyűgözően kényelmes, amit a háromkamrás légtalp biztosít a viselője számára. A készlet pillanatok alatt elfogyott, de szerencsére azóta már újra lehet kapni. Érdemes azonnal beszerezni, hiszen senki sem tudja, hogy meddig tart ki a mostani darabszám.

 

Bambuszból cipő? Miért ne?

 

A Coquit a vidám és prémium papucsairól lehet ismerni. A cseh gyártó kiváló minőségben utazik, és most úgy döntött, hogy a zárt cipők piacán is bepróbálkozik. A Wake On bézs női cipő bambuszbéléssel készült, amely könnyedén megakadályozza a szagok kialakulását, valamint a láb izzadását. A felsőrész fából készült, a természetes faszál pedig tartósságot kölcsönöz a lábbeli számára. Nem lesz tőle sem kemény, sem olyan, mintha fán járnánk. A talp algaalapú Bloom habból, míg a talpbetét természetes olajból és pamutból készült, amely jól vezeti a nedvességet.

 

A Tamaris különlegességei

 

Végül, de nem utolsósorban nem feledkezhetünk meg a Tamaris gyártmányairól sem. Vannak itt rattan fonatból készült sneakerek, amelyek hasított bőr díszítést kaptak, így valóban egyediek és különlegesek. Ezek az apró részletek még jobban hangsúlyozzák az exkluzivitást. A színük pedig kétségkívül magukért beszélnek, biztosan felfigyelnek ránk bennük.

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló