2024. április 13., Ida

Mindenki ügye

#időjárás

Továbbra sem jön lehűlés

Csarnó Ákos - Időkép 2024.02.28. 07:38

 

Szerdán változóan, többször erősen felhős időben lesz részünk, az ország nagy részén azonban hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap. A felhők nagy része magas szintű felhőzet lesz. Kisebb eső csak elvétve alakulhat ki. Csupán néhol élénkülhet meg a szél. Nyugaton a hajnalra képződött köd és pára délelőtt feloszlik. A csúcshőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

 

Csütörtökön főként északon és néhol a Dunántúl déli részén lehet párás, ködös a reggel. Napközben a Dunántúlon több helyen megélénkülhet a keleti-délkeleti szél, ismét változóan napos-felhős időben lesz részünk, gyenge eső csak néhol fordulhat elő. Kora reggel 2-7, napközben 15-21 fokot mérhetünk.

Péntekre erősen megnövekszik a felhőzet, keleten, északkeleten csak néhol, máshol többfelé lehet eső, zápor. A délkeleti szél sokfelé feltámad, a középső tájakon felerősödik. Délután dél felől szakadozni kezd a felhőzet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul, hűvösebb nyugaton, melegebb délen és keleten lesz.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló