2024. április 13., Ida

Mindenki ügye

#időjárás

Szeles idő várható

Csarnó Ákos - Időkép 2024.02.05. 08:08

 

Hétfőn gyakran takarják felhők a napot, több napsütésre a déli tájakon számíthatunk. Kezdetben északon helyenként kisebb eső is kialakulhat. A délnyugati tájak kivételével sokfelé erős, viharos lesz a nyugati-északnyugati szél. Reggel délnyugaton 0 és 5, máshol 6 és 11 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben kora tavaszias időben lesz részünk, 11 és 17 fok közé melegszik a levegő.

 

Kedden már naposabb időre van kilátás, elsősorban fátyolfelhők szűrhetik a napfényt. Említésre méltó csapadék sehol sem várható. A nyugati-délnyugati szél sokfelé élénk, erős lesz. Reggelre a kevésbé szeles délnyugati tájakon foltokban pára, köd képződhet. Folytatódik a kora tavaszi idő, a csúcshőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Szerdán naposabb és felhősebb tájakkal is találkozhatunk. Esni sehol sem fog. Továbbra is sokfelé élénk, erős, néhol viharos lesz a délnyugati szél. Napközben 11 és 16 fok közé melegszik a levegő.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló