2024. április 25., Márk

Mindenki ügye

#időjárás

Napsütés, majd este melegfront

Csarnó Ákos - Időkép 2024.01.26. 08:07

 

Pénteken kezdetben sok lesz a napsütés. Nyugaton lehet több felhő az égen, ezeken a tájakon gyenge eső is előfordulhat. Délután aztán északnyugat felől frontfelhőzet, estétől csapadék érkezik. Késő este és éjszaka nagyrészt esőre számíthatunk, de északkeleten vegyes halmazállapotú csapadék is hullhat. A középső országrészben élénk, eleinte erős lesz az északnyugati szél. Délután 3-10 fokot mérhetünk.

 

Szombaton nyugaton derült, napos idő várható, máshol a több-kevesebb napsütés mellett felhőátvonulásokra készülhetünk. Keleten és északon a délutáni, kora esti órákban elszórtan zápor, hózápor kialakulhat. Sokfelé erős, a Duna mentén, a Dunántúl északi-északkeleti részén és a hegyekben viharos lesz az északnyugati szél. Kora reggel -3, +4, délután 5-10 fok várható.

Vasárnap az ország nagy részén sok napsütésre készülhetünk. Keleten és délutántól északon ugyan több felhő lehet az égen, de számottevő csapadék nem várható. A Dunántúlon és keleten még élénk, délelőtt erős lehet az északi-északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló