2024. április 13., Ida

Mindenki ügye

#időjárás

A felhők közül kisüt a nap

Csarnó Ákos - Időkép 2024.02.16. 08:21

 

Péntek reggelre többfelé képződik pára, köd, de délelőtt ezek gyorsan feloszlanak. Kezdetben északon lehetnek felhősebb tájak is. Napközben sok napsütésre számíthatunk, csak északon takarhatják gyakrabban felhők a napot. Csapadék sehol sem várható. A Dunántúlon sokfelé megélénkül, északnyugaton megerősödik a délkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és +4 fok között alakul. Napközben 10 és 17 fok közé melegszik a levegő.

 

Szombaton északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakulhat ki átmeneti jelleggel kisebb eső, zápor. Napközben sokfelé északnyugatira fordul a szél, de csak helyenként kísérhetik élénk lökések. Reggelre ismét több tájegységünkön képződhet pára, köd. Hajnalban többfelé fagyni fog. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul.

Vasárnap változóan napos-felhős időben lesz részünk, csak néhol fordulhat elő rövid ideig tartó eső, illetve zápor. Az északias szelet a Dunántúlon, valamint keleten és északkeleten élénk, erős lökések kísérhetik. Enyhébb lesz a reggel, napközben pedig 8-14 fokot mutathatnak a hőmérők.

 

idokep-hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló