2024. április 20., Tivadar

Környék ügye

#útfelújítás #ostros

Nő a forgalombiztonság az Eger-Novaj összekötő úton 


Megújult az ostorosi híd is.

 

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program részeként 2,2 kilométeren újult meg a 2503-as jelű út 2,2 km-es szakasza. A projekt a TOP-1.3.1-16 kódszámú, Gazdaságfejlesztést és a munkaerő mobilitás ösztönzését szolgáló közlekedésfejlesztés című felhívás keretében valósult meg. A projekthez kapcsolódóan a közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező mintegy bruttó 295 millió forintból valósította meg a beruházást.

 

A felújítás részeként a kivitelező gondoskodott a meglévő burkolat profilmarásáról, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezet cseréjéről, ezt követően kiegyenlítő réteg majd a teljes felületen aszfalt kopóréteg és új padka épült. A szakaszon lévő ostorosi Ostoros – patak - híd is megújult. Sor került a KRESZ táblák cseréjére, illetve új tartós burkolati jelek festésére. A beruházások megvalósulását követően nőtt a forgalombiztonság és nagymértékben javult az út szolgáltatási színvonala.

 

 

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs is.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló