2024. május 28., Emil Csanád

Eger ügye

#buszközlekedés

Változik az egri buszmenetrend a halottak napja körül!


Változik az egri buszközlekedés október 29. és november 1. között 2022. október 29-én (szombaton), október 30-án (vasárnap) október 31-én (hétfőn) valamint november 1-jén (kedden) a mindenszentek és halottak napja alkalmából a temetők környékén jelentkező magasabb utasforgalom miatt Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata a Volánbusz Zrt.-vel egyeztetve a helyi tömegközlekedés változásáról tájékoztatja a lakosságot.

 

Az ünnepekhez kapcsolódóan alábbi változásokat vezetik be:

Egyes 7A jelzésű járatok meghosszabbítása, alapmenetrenden felül közlekedő járatok a 7-es jelzésű autóbuszvonalon A jelenleg szabad- és munkaszüneti napokon 16:05-kor és 17:05-kor a Vécsey-völgyből induló 7A járatok meghosszabbított útvonalon közlekednek 7-es járatként a TESCO áruházig valamint 17:25-kor és 18:25-kor két, alapmenetrenden felüli 7-es járat indul a TESCO-tól a Vécsey-völgybe, a két meghosszabbított járat ellenpárjaként. Ezzel két temető kiszolgálása is biztosított a késő délutáni időszakban, a jelenlegi 7-7A járatok szabad- és munkaszüneti napos üzemideje után is.

13-as autóbuszvonal A vonalon a tavalyihoz hasonlóan félórás ütemben közlekednek járatok 8:00 – 18:00 közt a Lajosváros és a TESCO között.. A járatok így a nagyobb temetőket a napközbeni üzemidőben ki tudják szolgálni. A várható utasforgalom miatt a tavalyihoz képest az utolsó járatpár nem közlekedik, valamint a déli órákban 2 járatpár is kihagyásra kerül.

indexkép: magyarbusz.hu

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló