2024. május 20., Bernát Felícia

Eger ügye

#mirkóczki ádám #városháza #fidesz #pajtók gábor #hollik istván #választás2024eger

Ráfordult az egri Fidesz a kampányra, Pajtók Gábor és Hollik István rúgta be a motort

Csarnó Ákos 2023.09.28. 07:46

Mirkóczki Ádám polgármesterként megbukott

 

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Polgárok Házában találkozott a párt helyi szimpatizánsaival és a tagokkal, illetve Dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselővel közös rendezvényt tartottak.

 

Pajtók szerint a 2024-es választásnak óriási tétje van, Magyarország szuverenitásának megőrzése, de helyi szinten is sok minden eldőlhet.

Lesz-e felelős vezetője városunknak, vagy továbbra is a közéleti káosz és a kosz uralta, kátyúkkal borított utcák jellemzik a várost? – tette fel a kérdést a hivatalos közösségi oldalán a képviselő.

Mirkóczki Ádám megbukott polgármesterként – ezt már a kommunikációs vezető, Hollik jelentette ki. Újra fejlődő pályára kell állítani Egert, ahogy 2019 előtt jellemző volt a városra. Kiemelte azt is, hogy Egerben a Fidesz-KDNP felkészült a kihívásokra, a tét az, hogy az európai parlamenti választáson megvédjék Magyarország szuverentiását. Egerben pedig az a tét, hogy újra gondos gazdája legyen a városnak.

Eger nem jó irányba tart, az elmúlt négy évben valójában nem volt gazdája a városnak. Mirkóczki Ádám polgármesterként megbukott. Nekünk, nemzeti érzelműeknek Egerben is össze kell fogni. Én úgy látom, hogy megszületett az összefogás. Le kell váltani Mirkóczki Ádámot annak érdekében, hogy a város tovább fejlődhessen. Úgy ahogy erre egyébként 2019 előtt erre a városra jellemző volt. Ha mindenki összefog, akkor Eger újra fejlődő pályára állhat. Egy Fidesz-KDNP-s polgármesterrel.

Az eseményen nem került bemutatásra a jövő évi választáson induló polgármester-jelölt sem a képvisleő-jelöltek személyei.

indexkép: Dr. Pajtók Gábor facebook

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló