2024. május 23., Dezső

Eger ügye

#parkolás

Nem csekket rejt mostantól a „mikuláscsomag”, ha fizetés nélkül parkolna Egerben

Csarnó Ákos 2024.04.11. 07:20

Az EVAT Zrt. által működtetett parkolókban a jövőben a fizetési felszólítás mellékleteként már nem egy csekket, hanem egy QR-kódot találnak az autósok. A mobiltelefonjuk segítségével a QR-kódot beolvasva azonnal egy fizetési felületre irányítja át őket a rendszer, ahol a bankkártya adataik megadásával közvetlenül rendezhetik a bírság összegét.

 

Amennyiben nem tudnak vagy nem kívánnak élni ezzel a lehetőséggel, úgy az autóra kihelyezett tájékoztatóban változatlanul megtalálják a bírság összegének banki átutalásához szükséges adatokat, illetve az EVAT Zrt. ügyfélszolgálatán közvetlenül is rendezhetik a díjat.

 

Az EVAT Zrt. fokozatosan vezeti be a város egész területén a QR-kódos rendszert annak érdekében, hogy megkönnyítse, gyorsítsa ügyfelei ügyintézését. A bevezetést egy hetes tesztidőszak előzte meg, ami alatt nem érkezett az ügyfélszolgálathoz negatív visszajelzés az új rendszerrel kapcsolatban.

 

indexkép: MTI, illusztráció

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló