2024. április 15., Anasztázia Tas

Eger ügye

#Eger #dr. bárány istván sportuszoda

Lebontják az egykori Putyi kocsmát, egyszer majd épületek is lehetnek a helyén

Csarnó Ákos 2022.11.24. 11:40

Már régóta húzódik és valószínűleg még sokáig is el fog húzódni a Bárány uszoda mellé tervezett új vizi sportcentrum építése – jelzett az egrinapok.hu.

 

Az évek óta tartó várakozást az érintett terület fokozatos megtisztítása kísérte. Bezárt Putyi kocsmája, lebontottak néhány házat, aztán maradék melléképületet, és most le fogják bontani a maradék ingatlanokat is.

Egy szerződés alapján a város megbízást adott a Frank Tivadar utca 2., Szarvas tér 2. (egykori Putyi kocsma) és Szarvas tér 3. szám alatti lakóépületek és melléképületek bontására. A szerződés nettó értéke 21 421 000 forint, a munkával január 31-ig kell elkészülnie a megbízott, egri székhelyű Visz-Fuvar Kft-nek.

A Vízilabda központhoz valószínűleg ezzel még nem jutunk érdemben közelebb, de legalább néhány romos, lakatlan épülettel már kevesebb lesz a városban – összegzett a portál.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló