2024. július 20., Illés

Eger ügye

#parkkönyvtár #bródy sándor könyvtár

Ha eljön a nyár és az iskolai szünet, akkor nyit a Bródy ParkKönyvtár a Szmrecsányi Lajos Érsekkertben!

Csarnó Ákos 2024.06.18. 18:25

 

2024. június 18-tól augusztus 25-ig ismét – jó idő esetén – 10 órától 12 óráig elérhető lesz a Bródy Sándor Könyvtár népszerű szolgáltatása, amikor triciklivel érkezünk az érsekkerti fák közé, s a szökőkút mellett kínálunk lapozgatni, nézegetni valót a gyerekeknek és a családoknak. A könyvek, lapozók mellett társasjátékok teszik teljessé a kínálatot.

 

A szolgáltatás megújításának köszönhetően a Bródy ParkKönyvtár egy új kultúraponttá, közösségi térré válik nyáron, mely a szabadidő hasznos eltöltésére kínál lehetőséget több generáció számára egyidejűleg. A kényelmes babzsákok, kerti székek és hintaágyak egész nyáron várják a szabad levegőn olvasni vágyókat.

A Bródy ParkKönyvtár üzemeltetésében egész nyáron segítenek azok a fiatalok is, akik a szünidei kikapcsolódás mellett szívesen bekapcsolódnak a nyári diákmunka programba, valamint az iskolai közösségi szolgálat helyszíneként a könyvtárat választó tanulók. A diákok felelősségteljesen oldanak meg minden feladatot: segítenek a könyvtáros kollégáknak ki- és beszállítani a könyveket az Érsekkertbe, tájékoztatják az érdeklődőket a „falakon túli” szolgáltatásunkról. Precízek, ügyesek, rátermettek.

 

A ParkKönyvtár minden hétköznap délelőtt 10:00 és 12:00 óra között tart nyitva, s nem csak kölcsönözni, visszahozni is lehet ide a könyveket, de akár be is iratkozhatnak az ifjú olvasók a fák alatt.

 

Kontakt: Pauer Erika csoportvezető, e-mail: pauer.erika@brody.iif.hu, telefon: +36 70 408 2172

Lapozgass a fák alatt! Keresd a piros napernyőt és a pöttyös triciklit! A faházunk már megérkezett, így minden rendelkezésünkre áll, hogy induljon a BRÓDY PARKKÖNYVTÁR!

indexkép: eger.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló