2024. július 21., Dániel Daniella

Eger ügye

#városháza #farkas attila #evat #spisák györgy

EVAT: Spisák György aljegyző és Farkas Attila alpolgármester megbotránkozást keltve akart bejutni a céghez, Farkas cáfol


A konfliktusnak a kiérkező rendőrök közreműködésével sikerült véget vetni.

Az EVAT Zrt. közleményt küldött portálunknak egy mai esetről, azt változtatás nélkül közöljük:

Spisák György aljegyző és Farkas Attila alpolgármester a mai napon megzavarták a közérdekből működő EVAT Zrt. tevékenységét. Először Spisák György aljegyző előzetes bejelentés, illetve időpont egyeztetés nélkül követelte a cég irodaházába történő bejutást. Arra utasította az EVAT Zrt. dolgozóját, hogy szegje meg azon vezérigazgatói rendelkezést, miszerint az épületbe a dolgozókon kívül más csak úgy léphet be, ha egy konkrét személyhez érkezik és az a bejárattól felkíséri.

 

Spisák György nem vette figyelembe azt a tájékoztatást, hogy sem az általa keresett Szűcs Tamás vezérigazgató, sem Nyeste Gábor vezérigazgató helyettes nem tudja fogadni, mert a beosztásukkal járó feladatokat látják el. Az aljegyzőt hiába kérték, hogy térjen vissza egy egyeztetett időpontban. Vélhetően az ő kérésére megérkezett az épületbe Farkas Attila alpolgármester is, aki arrogánsan, a kollégánkat félretolva igyekezett utat törni az épületbe.

 

Mind Spisák György, mind Farkas Attila erőszakosan, kiabálva, a kollégákban félelmet és megbotránkozást keltve viselkedett. A konfliktusnak a kiérkező rendőrök közreműködésével sikerült véget vetni.

 

Az EVAT Zrt. sajnálatát fejezi ki a történtek miatt és megerősíti: minden jogszerű és törvényes keretet betartva végzi a munkáját.

A közlemény megjelenését követően az ügyben érintett alpolgármester a következő kommentet írta portálunk közösségi oldalára, ezt is változtatás nélkül idézzük:

Szörnyű Gay Krisztináék újabb hazugsága, ezért is megy a per!
 
1. Mi hívtuk a rendőröket, mert nem engedték be az aljegyzőt!
2. Az EVAT 2 dolgozója akadályozta a bejutásunkat, az egyik konkrétan úgy rámnyomta az ajtót, hogy beszorultam
3. Nem a rendőrség vetett véget a történéseknek, hanem a vezérigazgató-helyettes lejött és egész egyszerűen beengedett minket!
Csütörtökön az önkormányzat közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, az ide kattintva, újabb írásban olvasható.
 
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló