Megérkezett az idei első hó
Recepteket közlünk a husimado-blog.hu-ról, Hegyvári Zoltántól, most újra megosztjuk a legújabb alkotását. Ő így fogalmaz:
Egy lelkes amatőr bejegyzései Eger gyönyörű városából, 2013-tól. Receptek, sütések, főzések - elsősorban a húsok, a grillezés világából. A blogban igyekszem bemutatni az ételek elkészítésének folyamatát fázisfotókkal, hogy a konyhában kevésbé jártasak is el tudják majd készíteni a bemutatott ételeket.
Először megmostam a pici fejecskéket, majd a külső levélkéket eltávolítottam. Egy lábasban vizet forraltam, a kelbimbókat enyhén sós vízben kicsit előfőztem – ennek az is volt az oka, hogy nem az összes fejet a levesbe gondoltam felhasználni, hanem más célokat is szolgált az alapanyag másik fele.
A teljes receptért és a gasztromómiai élvezetekért kattintsanak ide.