Megérkezett az idei első hó
Recepteket közlünk a husimado-blog.hu-ról, Hegyvári Zoltántól, most újra megosztjuk a legújabb alkotását. Ő így fogalmaz:
Egy lelkes amatőr bejegyzései Eger gyönyörű városából, 2013-tól. Receptek, sütések, főzések - elsősorban a húsok, a grillezés világából. A blogban igyekszem bemutatni az ételek elkészítésének folyamatát fázisfotókkal, hogy a konyhában kevésbé jártasak is el tudják majd készíteni a bemutatott ételeket.
Újabb étel, csodálatos!
Hagyma és fokhagyma megpucol, majd apróra vág. Egy mélyebb serpenyőben ezeket megdinszteljük, majd mehet rájuk a darált sertés vagy marhahús. A husit fakanállal szétszedjük, kissé lepirítjuk. Jöhetnek a fűszerek: só, bors, szárított petrezselyem, oregánó, majoranna, chili por és őrölt kömény mehet a cuccra, majd hagyjuk, hogy az ízek kicsit összeérjenek.
A teljes receptért és a gasztromómiai élvezetekért kattintsanak ide.