Eger ügye

Ez a legocsmányabb plakátkiállítás, amit a Dobó tér mellé valaha is engedélyeztek – FOTÓ

| 2018. március 12. 11:01:16
Most éppen Gárdonyi Géza nézi a kormányzati kreténséget.

 

A sorosozás, a mindent elborító szenny és a kampány során a kormánypártiak által terjesztett gigahazugságok a mindennapjaink részévé váltak. Mondhatjuk, hogy persze, ezt most el kell viselni, hiszen kampány van. 

 

Azonban kedden a Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas a Gárdonyi térre, Gárdonyi Géza szobra közelébe kihelyezett egy rakás mocskolódó plakátot. (Ők maguk nevezik ezt plakátkiállításnak.) Ennek a lényege, hogy ellenzéki arcokra próbálják rátolni, hogy ők bizony lebontanák a határkerítést. A szokásos fideszes szenny. Persze az nem zavarja őket, hogy gyakorlatilag minden mérhető ellenzéki erő hangsúlyozza, ha őket választanák meg, a kerítés maradna.

 

 

Felmerült bennünk, hogy ennyire nyílt politikai témájú plakátokat hogyan lehet elhelyezni egri közterületre úgy, hogy nem az erre kijelölt felületeket használják. Nyilván csak önkormányzati engedéllyel. Ennek menetéről és arról, miért kapott engedélyt a Fidelitas minderre Eger egyik legforgalmasabb pontján, megkérdezzük a Városházát.

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról