2024. április 25., Márk

Mindenki ügye

#időjárás

Visszatér a tél, szállingózhat a hó

Csarnó Ákos - Időkép 2024.01.19. 08:04

 

Pénteken egy markáns hidegfront hatására újabb csapadéktömb érkezik, hajnalban, reggel az esőt északnyugat, észak felől egyre többfelé váltja majd fel havas eső, havazás. Délután viszont egyre kevesebb helyen fog havazni, estére az ország nagy részén megszűnik a csapadékhullás. Az északi-északnyugati szelet élénk, erős, kezdetben viharos lökések kísérik, helyenként hófúvás is várható. Délután a legmagasabb hőmérséklet -1 és +3 fok között alakul.

 

Szombaton napos, száraz időben lesz részünk. Az északnyugati szél a Dunántúlon és északon helyenként még élénk lehet. Fagyos lesz a reggel, a hóval borított, szélvédett tájakon néhol -10 fok alatti minimumokat is mérhetünk. Napközben 1-5 fokra van kilátás.

Vasárnap a nap első felében országszerte napos időre számíthatunk, majd délután a Dunántúl és az északi tájak fölé felhők érkeznek, de csapadék nem várható. Az Alpokalján élénk lehet a délies szél. Fagyos lesz a reggel, helyenként ismét -10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet. Délutánra 2 és 7 fok közé melegszik a levegő.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló