2024. április 25., Márk

Mindenki ügye

#időjárás

Szeles napok jönnek némi enyhüléssel

Csarnó Ákos - Időkép 2024.01.12. 08:36

 

Péntekre egy hidegfront érkezik élénk, erős északi-északnyugati széllel. Csapadékot nem hoz, legfeljebb néhol hószállingózás, jelentéktelen hózápor fordulhat elő. A napos időt több felhő északnyugaton és a Tisza mentén zavarja majd. Fagyos lesz a reggel, napközben pedig -1 és +4 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

 

Szombaton keleten lehet több felhő az égen, másutt ragyogó napos idő gérkezik. Hószállingózás, gyenge havazás legfeljebb kezdetben az északkeleti határ közelében fordulhat elő. A nyugatias szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A fagyos reggelt követően 0 és 6 fok közé melegedhet a levegő.

Vasárnap a változóan napos-felhős időben egy-egy hózápor kezdetben északon, északkeleten alakulhat ki. Többfelé élénk, az északi tájakon erős lesz a nyugati-délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló