2024. április 20., Tivadar

Mindenki ügye

#időjárás

Sok napsütés, reggel viszont kemény fagyok várhatóak

Csarnó Ákos - Időkép 2024.01.10. 07:39

 

Szerdán országszerte derült, napos, száraz időre készülhetünk. Hajnalban délen néhol párássá válhat a levegő, kevés ködfolttal is találkozhatunk. A légmozgás nem lesz jelentős. Hajnalban erős fagyokra kell számítani, az északi völgyekben néhol -15 fok is lehet. Kora délutánra -1 és +4 fok közé melegszik a levegő.

 

Csütörtökön derült lesz a délelőtt, majd délután észak felől megnövekszik a felhőzet, és északkeleten, keleten helyenként hószállingózás is előfordulhat. A nyugatias szél az ország középső harmadán napközben többfelé megélénkülhet. Reggel ismét erős fagyokra kell számítnai, kora délután pedig 0, +4 fokot mérhetünk.

Pénteken egy hidegfront érkezhet feltámadó északi-északnyugati széllel. Csak néhol fordulhat elő jelentéktelen hózápor. Fagyos lesz a reggel, napközben pedig -1 és +4 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló