2024. július 24., Kinga Kincső

Mindenki ügye

#időjárás

Kora nyárias idő várható

Csarnó Ákos - Időkép 2024.04.29. 07:54

 

Hétfőn főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk. Csapadék sehol sem várható. A délkeleti szél sokfelé élénk, a Dunántúl nagy részén és délen erős lesz. Hajnalban 5 és 14, délután 24 és 28 fok között alakul a hőmérséklet.

 

Kedden szinte mindenhol derült időben lesz részünk, csak néhol jelenhetnek meg kósza felhők az égen. Esni sehol sem fog. Élénk, a Dunántúlon és helyenként délen erős lesz a délkeleti szél. A legmelegebb órákban 23 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán, azaz május első napján is sok napsütésre számíthatunk, csupán a délután második felében érkezhet több felhő a Dunántúl déli és délnyugati tájai fölé, viszont csapadék ezen a napon sem várható. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz a keleti-délkeleti szél. Délutánra 22 és 27 fok közé melegszik a levegő.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló