2024. április 20., Tivadar

Mindenki ügye

#időjárás

Ködös reggel, naposabb délután

idokep.hu 2024.02.02. 07:33

 

Pénteken az ország nagy részén több órára kisüt a nap, de kezdetben keleten, északkeleten helyenként hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat, majd napközben ezeken a tájakon néhol átmenetileg gyenge zápor, esetleg hózápor sem kizárt. Délután nyugaton és északnyugaton erősen megnövekszik a felhőzet, beborul az ég, de csak helyenként alakulhat ki kisebb eső. A nyugati-északnyugati szelet sokfelé kísérhetik élénk, erős lökések. Hajnalra, reggelre több tájegységünkön is pára, köd képződhet. A minimum-hőmérséklet -5 és +2 fok között alakul, délután pedig 5-10 fokot mérhetünk.

 

Szombaton változóan-erősen felhős időben lesz részünk, de naposabb tájakkal is találkozhatunk. Északkeleten helyenként reggel kisebb havas eső, délután pedig egy-egy helyen átmenetileg gyenge eső, zápor előfordulhat. A délnyugati országrész kivételével sokfelé élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Reggel -4 és +4, napközben pedig 7 és 15 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten és északon marad hűvösebb az idő.

Vasárnap is gyakran takarhatják felhők a napot. A nyugati, a délnyugati és a déli tájakat leszámítva többfelé kialakulhat átmenetileg kisebb eső, futó zápor. Sokfelé szeles időben lesz részünk. Enyhébb lesz a reggel, délutánra pedig 10 és 15 fok közé melegszik a levegő.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló