2024. április 13., Ida

Mindenki ügye

#időjárás

Hideg reggelekre számíthatunk

Csarnó Ákos - Időkép 2024.01.29. 07:53

 

Hétfőn sok napsütésre van kilátás az ország nagy részén, csapadék nem érkezik. Hajnalra, reggelre többfelé képződhet pára, köd, illetve zúzmarás köd, amely helyenként tartósabban megmaradhat. Néhol a ködös tájakon szitálás, ónos szitálás átmenetileg előfordulhat. A délkeleti szelet csupán északnyugaton kísérhetik élénk lökések. Reggel -9 és -2, délután 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet, a tartósabban ködös tájakon mérhetjük az alacsonyabb csúcsértékeket.

 

A kedd sokfelé indul párásan, ködösen, illetve zúzmarás köddel, ami a szélcsendesebb északi, északkeleti és keleti tájakon tartósabban megmaradhat, és ezeken a tájakon szitálás, ónos szitálás is előfordulhat. Máshol többnyire napos időre van kilátás, esni sehol sem fog. A Dunántúl északi felén élénk, néhol erős lesz a délkeleti szél. A fagyos reggelt követően délután 1-8 fokot mutathatnak a hőmérők.

Szerda hajnalra, reggelre is sokfelé képződik pára, köd, illetve zúzmarás köd, és több tájegységünkön tartósabban ködös, szürke időre van kilátás. Máshol változóan napos-felhős idő lesz a jellemző. Számottevő csapadék továbbra sem várható, de szitálás, ónos szitálás a ködös tájakon előfordulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. Reggel mindenhol fagyni fog, délutánra pedig -1 és +9 fok közé melegszik a levegő, a tartósan ködös tájakon marad fagypont körül a csúcshőmérséklet.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló