2024. július 13., Jenő

Mindenki ügye

#időjárás

Helyenként zápor kialakulhat

Csarnó Ákos - Időkép 2024.06.12. 07:38

 

Szerdán gyakran takarhatják felhők a napot, és több tájegységünkön is számítani kell időnként esőre, záporra, délkeleten zivatarokra is. Délután nyugat, délnyugat felől csökken a csapadékhajlam. Az északias szelet sokfelé élénk, nyugaton, északnyugaton és zivatarok környezetében erős lökések kísérhetik. Hajnalra 8 és 16 fok közé csökken a hőmérséklet. Délután 17 és 27 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet, nyugaton, északnyugaton marad hűvösebb az idő.

 

Csütörtökön is sokfelé erőteljesebben megnövekszik a felhőzet, kezdetben többfelé alakulhat ki eső, zápor, helyenként zivatar, délután pedig a Dunától keletre számíthatunk még helyenként záporok, zivatarok kialakulására, a Dunántúlon ekkor már csak néhol fordulat elő egy-egy kisebb futó zápor. Az élénk, erős északnyugati szélben délutánra 18 és 27 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken már több napsütésre számíthatunk, és csak elszórtan északon fordulhat elő egy-egy gyenge zápor. Több tájegységünkön élénk, keleten, északkeleten erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. A délutáni órákban 22-27 fokot mutathatnak a hőmérők.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló