2024. április 25., Márk

Mindenki ügye

#időjárás

Fújni fog a szél, sütni fog a nap

Csarnó Ákos - Időkép 2024.01.15. 07:51

 

Hétfőn a déli tájakon fordulhat elő eső, kezdetben ónos eső, majd délután egyre inkább havas eső, havazás, míg az ország északi megyéiben napos idő ígérkezik. A nyugatias szél az ország északi felén élénk, erős lesz. Hajnalban -8, +1, kora délután 1-6 fok között alakul a hőmérséklet.

 

Kedden túlnyomóan napos idő várható, hószállingózás, jelentéktelen hózápor helyenként északon, északkeleten fordulhat elő. A nyugati, északnyugati szél a délnyugati országrészt leszámítva többfelé megerősödhet. Hajnalban -7, -1 fokig hűl a levegő, de a szélvédettebb völgyekben ennél hidegebb is lehet. Napközben 0, +5 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán nyugat-délnyugat felől megvastagszik a felhőzet, melyből késő délután, este északon, északkeleten hullhat vegyes halmazállapotú csapadék. A délies szél többfelé élénk, erős, néhol viharos lesz. A minimumok -10, -3 fok között alakulhatnak, de a fagyzugokban lehet ennél hidegebb is. Kora délután 1 és 7 fok várható.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló