2024. július 13., Jenő

Mindenki ügye

#időjárás

Felszakadozik a felhőzet, de kisebb lehűlés várható

Csarnó Ákos - Időkép 2024.05.08. 07:19

 

Szerdán kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék, többfelé akár hosszabb időszakokra is előbújik a nap. Az északi-északkeleti szél sokfelé élénk, nyugaton erős lesz. Kora reggel 9-15 fok várható, majd délutánra 16 és 23 fok közé melegszik a levegő.

 

Csütörtökön délen, délkeleten növekedhet meg gyakrabban a gomolyfelhőzet, és itt helyenként zápor, egy-egy gyenge zivatar is előfordulhat. Észak, északnyugat felé haladva egyre kevesebb lesz a felhő, egyre több a napsütés. A sokfelé erős szélben a legmelegebb délutáni órákban 20-24 fokot mérhetünk.

Pénteken az ország nagy részén sok lesz a napsütés, jelentéktelen zápor csak elvétve alakulhat ki. Helyenként még élénk lesz az északkeleti szél. Kora reggel 5-13, délután 20-25 fok valószínű.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló