2024. július 20., Illés

Eger ügye

#egerplusz #the wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét a " Mindenki valaki akar lenni" című dalra

Csarnó Ákos 2023.03.17. 15:06

És még rendőröket is rájuk hívtak

 

A punk-rock srácok képi világ, és hangulat tekintetében is megidézték, a régi 90'es évek videó klipek hangulatát.

 

A kisfilmet Szabó Norman követte el, aki már évek óta a zenekar barátja, és videósa. A klip két részből áll, az egyik a szűk életteret szimbolizáló zenekari jelenetek, a másik a szabadság életérzését felvonultató, fiatalokból álló, gördeszkás, és biciklis csapat. A klipben látható egy gördeszkás lány is Eliza, aki a klip kedvéért még egy hatalmas esést is bevállalt.

 

 

Az extrém sport csapat, lelkesen vetette bele magát a forgatásba, és örültek, hogy újra összeáll a két régi életérzés, a punk-rock, és a deszka- BMX kombó. Annyi újítás van a történetben, hogy a mára népszerűvé vált roller is szerepet kapott a klipben.

Először kicsit idegenkedtem a roller bevonásától a klipbe, de a forgatás alatt rájöttem, hogy ha 90'-es években népszerűbb lett volna a roller, simán együtt pörögtek volna a deszkásokkal, és BMX-esekkel  - nyilatkozta Gibbon, a The Wallkids énekese.

A forgatás nem volt zökkenőmentes, hisz egy "jókedvű" lakó, ráhívta a stábra rendőrséget. Az igazoltatás rendben zajlott, és, mivel nem volt tilos Eger, azon belvárosi részében forgatni, a munka folytatódott tovább.

 

A The Wallkids folyamatosan írja a dalokat, és gyakorolnak a koncertekre.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló