2021. október 26., Dömötör

Riasztó

#fenyegetés #zsarolás #lagzi lajcsi

G*ci, kaptok a pofátokra is! – Így fenyegették Lagzi Lajcsit a zsarolók

Papp László Tamás 2021.10.13. 08:18

A három férfi 200 millió forintot kért tőle, de nem kapták meg, sőt feljelentette őket.

Galambos Lajos megdöbbenve értesült a hírről, miszerint kiengedték a rácsok mögül azt a három férfit, akik megzsarolták őt, s 200 millió forintot kértek azért, hogy az ellene folyó eljárást kedvezően befolyásolják – írja a Blikk.

 

A zenész természetesen nem ment bele az üzletbe, sőt, azonnal jelezte a nyomozóhatóságnak, hogy zsarolni próbálják. A közreműködésével leleplezték a csaló bandát, amelynek tagjai később beismerték a bűncselekményt – emlékeztet a cikk.

 

Lajcsi elmondta a Blikknek: egyáltalán nem érzi magát biztonságban most, hogy szabadultak az elkövetők, főleg annak fényében, hogy nemrég fenyegető üzeneteket is kapott az ügyvédjével együtt.

Nagyon meglepődtem. Nem tudom, ez mit jelenthet, talán hamarosan vádemelésre kerül a sor, elképzelésem sincs. Már egyeztettem a Nemzeti Védelmi Szolgálattal, amellyel korábban a nyomozás során is együttműködtem, és kértem egy személyes találkozót

– nyilatkozta a bulvárlapnak.

 

A zenész ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián a csalók lebuktatása után több fenyegető sms-t is kapott, amely őt, a családját és az ügyfelét is érintette.

Tévé- és sajtó nyilatkozás nincs, szét lesztek b*szva Lajcsival. G*ci, kaptok a pofátokra is! Lajcsit figyeljük, ráb*szik, meg te is doktor. Lajcsi mondja majd a szembesítéskor, hogy ő akarta az egészet

– állt az elütésektől és helyesírási hibáktól hemzsegő üzenetben.

Már a kapott üzenetek után felvetődött a lehetősége annak, hogy jogosult vagyok a tanúvédelmi programra, amely azt jelenti, hogy folyamatosan vigyáznak rám a nyomozók, nehogy bajom essen. Elgondolkoztam azon, hogy igénybe veszem. Akkor a gyerekeimmel egyeztettem, hogy ők mit gondolnak róla, de azt mondták, nem érzik úgy, hogy erre szükség lenne. Ők Budapesten élnek, a védelem pedig csak rám vonatkozna, így akkor úgy határoztam, nem kell. Most, hogy tudom, szabadlábon van a zsarolóm, fokozott óvatossággal élem majd a napjaimat, és az biztos, hogy jobban figyelek mindenre

– mondta a zenész, aki egyelőre nem tudja, indult-e nyomozás az ügyben, illetve ki küldte az sms-eket, ahogyan azt sem, a csalók elleni eljárás hol tart.

 

A Blikk a Központi Nyomozó Főügyészségtől megtudta, hogy a nyomozás folyamatban van.

 

A vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedéssel és más bűncselekménnyel gyanúsított személyek közül kettőnél bűnügyi felügyeletet rendeltek el – ami lehet házi őrizet vagy lakhelyelhagyási tilalom –, a harmadik pedig szabadlábra került.

 

Via ugytudjuk.hu

 

Címlapfotó: MTI/Lakatos Péter

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló