2023. szeptember 28., Vencel

Környék ügye

#sport #heves #jótékonyság #labdarúgás

Focival a gyógyulásért: Hevesen tartják a jótékonysági labdarúgó tornát

agriasport.hu 2021.12.14. 16:57

Egy év kihagyás után, új helyszínen rendezik meg a sporteseményt.

 

Mindent megpróbált a koronavírus, de nem sikerült legyőznie az életet: örömmel jelentették be közösségi felületükön a Focival a gyógyulásért jótékonysági labdarúgó torna szervezői, hogy ha kicsit szerényebb keretek között is, de egy év kihagyás után újra megrendezik "a világuniverzum legfontosabb eseményét".

 

 

Történetünk során először nem Gyöngyös ad otthont a rendezvények, mivel a sportcsarnokban munkálatok zajlanak majd az érintett időszakban. A megyét persze nem hagyják el: Heves ugrott be, így december 28-án ott tartják a rendezvényt.

 

A szervezők gondolatai:

Nagyon későn hoztuk a döntést, a járvány pedig tart, így szigorú alapszabályokat érvényesítünk a tornán. Védettségi igazolvány nélkül nem lehet belépni a csarnokba, a maszkot a lelátón és egyéb helyeken is viselni kell, ezalól csak az éppen futballozók kivételek. Extrán fontos, hogy vigyázzunk egymásra, mert csakis akkor érjük el tornánk célját, ha figyelünk az egészségünkre, hiszen itt éppen olyanokért futballozunk, találkozunk, akik súlyos betegségekkel küzdenek, ők emlékeztetnek mindig minket arra, mekkora kincs is az egészségünk. Ahogyan a korábbi években, úgy az idén is súlyos betegségekben szenvedő, illetve rettenetes szegénységben élő gyerekeket segítünk.

 

Csatlakozzatok hozzánk, legyetek részesei ennek a fantasztikus történetnek, amely immár több mint egy évtizede határozza meg az életünket. Mostantól figyeljétek kiemelten a Facebook-oldalunkat, jönnek a hírek, részletek majd a tornáról, bemutatjuk majd azokat a gyerekeket is, akiket az idén támogatunk. Tehát december 28-án találkozunk Hevesen a 10. Focival a gyógyulásért jótékonysági tornán. Régen mondhattuk, de a koronavírus talán minden korábbinál erősebben tudatta, milyen mélyen igaz, hogy: a végén úgyis arra emlékszünk, amit másokért tettünk.

(Via agriasport.hu)

Inexkép forrása: Focival a gyógyulásért / Facebook

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló