2023. december 9., Natália

Promóció

Női espadrillesek – stílusos és kényelmes cipők sétához (X)

X 2023.09.29. 07:59

 

Az espadrilles az egyik legnépszerűbb nyári lábbeli, amiből manapság igencsak sokféle változat készül. Az eredeti modell azonban egy rendkívül kényelmes típus, amit nyáron szinte minden tevékenységhez tudunk viselni. Naturális és bohém stílusával pedig tökéletes kiegészítője a legtöbb szettnek.

 

 

 

Remek lábbeli a nyaralásokhoz

 

Az espadrilles egy vérbeli mediterrán típus, amit a spanyol vidéken élő falusiak egyedileg kifejlesztett kézműves cipője alapján született meg, és került be a divat vérkeringésébe. Olyan hírességek viselték már jóval a népszerűségük előtt, mint Pablo Picasso vagy Salvador DalÍ, és persze több színésznő is birtokolt egy-egy ilyen lábbelit. Az autentikus espadrilles egyébként egy közepesen vastag talpú félcipő, aminek talpát növényi rostokból fonták, felsőrésze pedig kényelmes szövet volt. Ezekből a modellekből már sok márka készít autentikusat, viszont egészen újféle formákat is. Az espadrilles ugyanis annyira népszerű lett, hogy már platform szandál, papucs és magassarkú is készül többek között ebben a stílusban. Ezért nyaraláshoz bőven van miből válogatni. Ezeket a lábbeliket ráadásul jól tudjuk viselni ruhához, nadrághoz és szoknyához is. Laza, bohém és mégis stílusos megjelenése garantálja, hogy tökéletes szettet alkossunk vele még a legforróbb kánikulában is. Ha pedig a hagyományos espadrillest választjuk, akkor remekül tudjuk viselni nyaraláskor a városnéző túrákon. Olyankor egyébként is fontos a kényelmes lábbeli, hiszen észre sem vesszük és máris sok kilométert gyalogoltunk le, amit bizony egy magassarkúban nem túl szerencsés megtenni. Viszont a kényelmes és stílusos espadrilles segít megkímélni a lábunkat.

 

Espadrilles őszre – kiváló választás a különlegességet kedvelőknek

 

Az espadrilles, mint félcipő még az enyhe őszi időkben is megállja a helyét. Úgy viselhetjük, mint egy mokaszint vagy loafert. Titokzoknival és például farmerral kombinálva tökéletesen adja a még nem hideg ősz hangulatát vissza. Naturális megjelenése miatt pedig a bohém stílus kedvelőinek lehet igazi csemege, ha egy espadrillest például szövetkabáttal kombinálva idézik meg a mediterrán napsütés hangulatát ősszel. Az autentikus espadrilles ráadásul rendkívül kényelmes, ami miatt tökéletes mindennapos „gyaloglós” lábbeli. Jól tudjuk használni a mindennapokra rohanós cipőnek is, valamint kiváló irodai viselet részeként. Ilyenkor az espadrillest egy fekete nadrággal és színben hozzá illő blézerrel is tudjuk viselni.

 

 

Espadrilles sneaker helyett – ha szeretnénk valami változatosságot

 

A jól megválasztott és minőségi espadrilles ugyanúgy tud működni, mint egy sneaker. Nyugodtan viselhetjük farmerhoz, pamut ruhához vagy egy félelegáns szetthez is. Nem kell kizárólag nyárra vagy tavaszra szorítkoznunk, hiszen naapjainkban már magasabb szárú modelleket is kapni. Ezeket ősszel, még hűvösebb időben is tudjuk hordani. Szinte minden olyan ruhadarabhoz kiváló választás, amit sneakerrel viselnénk, hogyy annyi különbséggel, hogy a fonott talpak miatt egyfajta naturálisabb, természetesebb hatást kelt. Ha tehát már unnánk a sportcipőket, szerezzünk be egy espadrillest. Nem fogjuk megbánni.

 

(Szponzorált tartalom.)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló