2024. április 13., Ida

Mindenki ügye

#időjárás

Marad a szeles, kora tavaszias idő

Csarnó Ákos - Időkép 2024.02.07. 07:26

 

Szerdán a felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd délután, este északnyugatra, északra vastagabb felhők érkezhetnek, és néhol kisebb eső előfordulhat. Az ország nagy részén élénk, északkeleten és délen, délnyugaton erős, helyenként viharos lesz a nyugati-délnyugati szél. Reggelre a kevésbé szeles tájakon pára, köd képződhet. Hajnalra -1 és +7 fok közé csökken, napközben pedig 11 és 18 fok közé melegszik levegő.

 

Csütörtökön északon, északkeleten lesz több felhő az égen, itt néhol kisebb eső is előfordulhat, máshol csak időnként zavarhatják felhők a napsütést, csapadék nem várható. A Dunántúl északi felét leszámítva élénk, erős lesz a nyugati-délnyugati szél. Kora reggel 0, +7, délután 12-18 fokot mérhetünk.

Pénteken általában felhős időre van kilátás, északon, északkeleten kisebb eső, futó zápor kialakulhat. Több napsütés délen, délkeleten valószínű. Többfelé élénk, erős, a Dunántúlon nagy területen viharos lesz a délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 19 fok között alakul, az északi határ közelében mérhetjük az alacsonyabb maximumokat.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló