2024. március 3., Kornélia

Eger ügye

#Eger #szomszédolás #közösség

Szomszédsági rendezvény volt a Bartakovics Béla utcában - FOTÓK

Csarnó Ákos 2023.10.14. 16:19

Közösségi élmény

 

 A rendezvény célja az volt, hogy legyen egy alkalom a Bartakovics utca lakóinak az ismerkedésre. Mindehhez egy délelőtti alkalmat kerestek a szervezők, ahol még a kellemes őszi időben, egy kis kertészkedés mellett szomszédolhattak az utcabeliek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A programról a szervezők az alábbit írták:

Kezdjünk el beszélgetni, hogy később kutyasétáltatás, kertészkedés, kuka kihúzás közben, a gyerekekkel a játszótérre vagy a szülőkkel a piacra igyekezve egy „Jó reggelt!”, egy „Szép napot!” és egy nagy mosolyt is tudjunk adni egymásnak, mint jószomszédok. 

 

Mindenki készülhet egy kis batyuval, könnyű enni- és  innivalóval:  édes- vagy sós süteménnyel, teával, limonádéval vagy ami még kerülhet egy ilyen alkalomra.

 

Egy árvácska – egy sztori! Mi árvácskákkal ajándékozzuk meg azokat a jó szomszédokat, akik időt szánnak ránk. Akik beszélgetnek, akik jó sztorikat hoznak az utca életéből, és úgy mint mi is, kíváncsiak arra, hogy kik is laknak mellettük!

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló