Vélemények

Tapsolni vitték az egri diákokat a stadionba

2017. október 02. 08:02:27
Duplatesi óra Egerben, az Úr 2017. évében.Felavatták a futópályát, de kivezényelték a diákokat tapsolni a Szentmarjay Stadionba.

Egy érintett anyuka írt nekünk illetve az olvasóknak egy beszámolót:

 

8-9. órában kivezényelve a gimisek, mert kell a biodíszlet! A Szentmarjay stadionban "kedvenc" politikusaink átadják a rekortán futópályát. Természetesen az előírt rövidnadrág-póló kombóban, ahogy az kötelező. A kényelmetlen, hideg műanyag székekre ültetve. Ami ráadásul Ha az ember gyereke feláll, vissza felcsapódik, elég hangosan. Az ünnepélyes, emelkedett hangulatban,amikor fel lettek szólítva, hogy " akkor most álljunk fel, és énekeljük el a Himnuszt!" Elég morbid volt az egymás utáni "csatt-csatt".

 

Szülőként, anyaként egyrészt kikérem magamnak, hogy a gyerekeket biodíszletként használja fel a város, a politikus! Ha már kötelező a testnevelés, akkor legalább tesi órájuk legyen. Másrészt nem hiszem, hogy bármilyen kegyes volt a napsütés, nagy élmény volt a gyerekeknek a székeken ülni. Tényleg ezt kell a kamaszoknak átélni? És tényleg kockás ing nélkül azzal kell "szabotálniuk", hogy némák maradnak? És nem éneklik a Himnuszt?

 

Az alábbi képen látható, hogy csak pont egy vágóképnek elegendő diák ült - irányban -  a stadionban.

 

 

 

A válaszokat szívesen közvetítjük a levélírónak.

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról