Vélemények

Szeret minket olvasni? Támogassa az Egri Ügyeket! – Cégek és magánszemélyek is segíthetik munkánkat

Egri Ügyek | 2016. március 22. 09:05:27
Már több mint 4 éve élünk és virulunk, és látjuk el információval olvasóinkat. Ahhoz, hogy ez így maradhasson, az Önök támogatására is számítunk.

 

Mi, az Egri Ügyek működtetői 4 éven át százszázalékosan társadalmi munkában dolgoztunk azért, hogy az egriek olyan híreket és információkat is megismerjenek, amelyeket valakik nagyon szeretnének eltitkolni előlük. A portálba önként fektetett munkaórák ezrei és a körénk szerveződő közösség jóvoltából is sikerült évről-évre fejlődnünk, így 2015-re nem voltak ritkák az olyan napok, amikor naponta 10 ezernél is több olvasónk, és oldalunk látogatottsága 2016-ban is rohamtempóban növekszik.

 

Mivel nem vagyunk az aktuális hatalom kiszolgálója és soha nem is leszünk, így semmilyen önkormányzattal vagy bármilyen egyéb hivatalos szervvel nincs szerződéses viszonyunk, politikai pártokkal és azok gazdasági holdudvaraival sincsenek bevételt eredményező kapcsolataink, ellentétben az Egerben gazdasági alapon működő és komolyan vehető hírportálok többségével. Így fejlődni elsősorban a bennünk fantáziát látó gazdasági szereplők révén tudunk, ezért a közelmúltban lehetővé tettük, hogy portálunkon bannerhelyeket vásároljanak azok, akik szeretnék (és merik) termékeiket, szolgáltatásaikat nálunk népszerűsíteni.

 

Önök is segíthetnek nekünk

 

Azonban bízunk abban: olvasóink számára is fontos, hogy az Egri Ügyek folyamatosan fejlődjön, és egyre hatékonyabban lássa el azt az önként vállalt feladatát, amely egyedivé teszi az oldalt.

 

A jövőben szeretnénk még több önkormányzati szerződést átvizsgálni, az eddigieknél is hatékonyabban feltárni a visszaéléseket, politikusi túlkapásokat, és ellenőrizni azt, hogy mire és hogyan költik el a hevesi megyeszékhelyen és a környéken az állampolgárok adóforintjait. Ahhoz, hogy ebben előrébb tudjunk lépni, szükségünk van az Önök támogatására, hiszen egyre több időt szeretnénk fordítani arra, hogy egyes döntések, szerződések mögé lássunk, hivatalos adatokat igényelhessünk, azokat feldolgozhassuk, és minőségi formában közöljük. Ezen felül szeretnénk Eger város és környéke szépségeire, páratlan adottságaira is az eddigieknél intenzívebb módon felhívni a figyelmet, illetve beszámolni minden szépről és jóról, ami a környezetünkben történik.

 

Magánszemélyként hogyan támogathat bennünket?

 

Ha magánszemélyként szeretne segíteni, akkor egész évben utalhat nekünk pénzadományokat. A nekünk szánt összegekkel minden év végén elszámolunk, az erről szóló összegzésünket a portálunkon közöljük.

 

Kiadónk és számlaszáma: Regio Viridis Egyesület, OTP Bank, 11739009-20256485. Ha utal a számlánkra, kérjük, a közleményben írja oda: "Támogatás, Egri Ügyek", vagy valami hasonlót, amelyből tudjuk, honnan érkezett az égi áldás.

Márciustól úgy is támogathat minket, ha a portálunkat kiadó és üzemeltető egyesületnek felajánlja adója 1 százalékát. Ehhez nem kell mást tennie, csak az adóbevallása során beírni a Regio Viridis Egyesület adószámát: 18514780-1-10.

 

Vállalkozása van, és azon keresztül támogatná munkánkat? Így teheti meg:

 

Mivel a kiadónk egy közhasznú egyesület, a nekünk küldött adomány összegét levonhatja az adóalapjából, illetve az adományozott összeg 20 százaléka levonható a társasági adó alapból is.

 

Ha Ön vállalkozó, akkor bannerhelyek vásárlásával is segítheti portálunk működését, és így mi is lendíthetünk egyet vállalkozásán. Hivatalos médiaajánlatunkat IDE KATTINTVA érheti el. Részletes tájékoztatásért és aktuális, egyénre szabott kedvezményeinkért keressen minket itt: egriugyek@gmail.com vagy ezen a telefonszámon: +36205967425.

 

Nem tud pénzzel támogatni, de segítene?

 

Természetesen tudjuk, hogy csak kevés embernek van rá lehetősége, hogy céljaink elérésében anyagilag segítsen. Ha Ön pénzbeli hozzájárulással nem tud minket támogatni, de mégis segítene, akkor azt úgy teheti meg, hogy minden nap olvas bennünket, esetleg témajavaslatot is küld nekünk bármely elérhetőségünkre, és minden nap rákattint az oldalon található google-hirdetések valamelyikére, hiszen a kattintások után néhány forintot nálunk ír jóvá a rendszer.

 

Előre is köszönünk minden támogatást, még a vállveregetést is.

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról