Vélemények

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és Tiborcz István Vállalkozó Úr védelmében!

2018. február 16. 19:02:46
Nyílt levél tudjuk kiknek és tudjuk, hogy ők is tudják, hogy nekik!

 

Hát még mindig nincs nyugtotok ott Brüsszelben meg a körúton belül? Folyton csak azon ügyködtök, hogyan tudnátok gyötörni ezt a drága országot, a magyar nemzetet? Törni a borsot az nagyon megy, de ne aggódjatok: látjuk mi ezt, és ismerünk titeket! Szerintem a Pistinek is csak azért akarjátok rossz hírét kelteni, hogy szomorúságot okozzatok a Ráhelnek meg az édesapjának. Mert nem tudtok örülni semminek, mert ti ilyenek vagytok! Nektek csak irigység meg bosszúság, hogy a dolgos magyar kezek milyen szép eredményeket értek el! Mert ez világszínvonal, ez az igazi NB1! És akkor meg jöttök ezzel a dologgal, hogy 12 milliárdot csaltak el?

 

Hát erre én azt mondom, hogy: ÁLLÍTÓLAG! Vagy azt, hogy: HAZUGSÁG! Vagy mindkettőt, ha ahhoz van kedvem!

Most komolyan, hát Miniszterelnök Úr úgy néz ki, mint aki ilyesmit megengedne? Hát az biztos, hogy rögtön elővette volna a vejét, ha vaj van a füle mögött, mert olyan ember! Nekem elhihetitek! Biztos csak valami félreértésről van szó ebben az esetben is, de ez ugye az ilyen mindenféle, zavaros fejű machinátoroknak nem jut eszébe, mert a keresztény jóhiszeműség az smafu! Csak a fröcsögés meg a lejáratás! Mondanám, hogy tegyétek szívetekre a kezeteket, de nektek nincs szívetek! Ahogy az unokám mondaná: grincs!

 

De nem kell megijedni, Miniszterelnök Úrék ezt is végig fogják csinálni méltósággal. Aztán lefagy majd a kárörvendő pofátokról a bamba vigyor! Polt Péter legfőbb ügyész úr majd utánajár a dolgoknak, megvizsgál, kivizsgál mindent. Akkurátus ember, ha van valami, akkor ő biztosan megtalálja. Én még azon se lennék meglepődve, ha csak összekevertek volna valamit a ti nagyokos, elhízott, arrogáns, uniós cimboráitok! De bocsánatot persze nem kérnek és nem kértek majd, mert a jó modor meg az alázat derogál! Erkölcs? Nuku!

 

Vagy talán megint arról van szó, hogy leszólt nektek a Soros? Az az ördög, aki mindenkinek a fülébe sugdos, aki hátulról meg felülről dirigálja az egész liberális kuplerájotokat. Mit akar tőlünk? Mit akartok tőlünk? Legyen drágább a sertésáfa, magasabb a rezsi, holnap meg már milliónyi menekült költözzön Röjtökmuzsajra? Tudjuk, hogy az ő tenyeréből zabáltok! Hogy rég eladtátok a lelketeket!

 

Fel nem foghatom, miért nem hagyjátok békében dolgozni Miniszterelnök Urat. Féltékeny rohadékok, nem tetszik a magyar sikertörténet? De ha már rám nem hallgattok, hallgatnátok legalább a hódmezővásárhelyi plébánosra, az is megmondta, hogy soha ilyen jó még nem volt, hogy már ott van a pénz a számlánkon! Nem olyan bonyolult. (De nektek ugye se szívetek, se lelketek, ahogyan azt fentebb már kifejtettem.)

 

És különben is, ha igaz is lenne a dolog, hát mit sajnáljátok attól a családtól ezt a kis pénzt? 12 milliárd azért nem a világ teteje! Annyit mondok csak, hogy négyes metró! 12 milliárd? Megérdemel az a család még sokkal többet is! Elmegy még az a kisvasút Bicskéig is, majd meglátjátok!

Nem kellene csak úgy belepofázgatnotok mindenbe, mintha közülünk valók lennétek! Nem ismeritek azt a szót, hogy belügy? Vagy ti azt is a körúthoz kötitek? Tudnak egyáltalán a gazdáitok magyarul? El tudják olvasni, hogy mi áll azokban a szerződésekben?


Meg különben is, milyen hülye név az, hogy OLAF? Mi ez cég, ember vagy valami zenekar? Nincs is semmi értelme. Ha meg még normális nevük sincs, akkor végképp ne szóljanak bele, hogy nálunk merre hány méter!

Azt sem értem, miért nyavalyognak az elégedetlenkedők, hogy most kevésbé lehet látni éjszaka, mint korábban! Miért nem maradnak otthon? Mit kell kóricálni bele az éjszakába? Tisztességtelen elemek. Az ilyenek miatt nincs ma már vasárnapi boltzár, csak Conchita Wurst meg diákok, akik iskola helyett inkább a Kossuth téren héderelnek.

A Kósa miniszter úr édesanyja is milyen szép sertéstelepet vett, lehetett látni a tévében, erre azzal jöttök, hogy mutyi? Hát szerintem meg szeretnétek olyan strammok lenni 82 évesen, mint a Kósa néni!

Végül pedig lesülhetne a bőr a pofátokról nyugati pribékek!

 

És most nem válaszol, nem pofázik, hanem végiggondol! Aztán jöhet a nyilvános bocsánatkérés!

 

Csepregi János írása

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról