Vélemények

Mennyire beteg az, aki a Saul fia sikere után egyből zsidózik? – Kommentháború az egri oldalakon is

Kondor András | 2016. február 10. 00:21:41
És még a buzizás sem maradt el. Persze a vélemény szabad, de ettől a hülyeség még határtalan. Reméljük, ez csak egy múló kórtünet. Félünk, hogy nem.

 

Tegnap mi is megírtuk, mint minden valamire való hírportál, hogy a Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat, Nemes Jeles László rendező munkája az első magyar alkotás, amely elnyerte a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének (HFPA) elismerését. Hogy ez mekkora elismerés, felesleges magyarázni, de úgy tűnik, sokaknak egészen más jutott eszébe az egészről.

 

Az általunk kezelt és létrehozott Egerben láttam, hallottam-csoportban hányingert keltő zsidózás indult. Azt, amely már gyanúsan a szólásszabadság és a nyílt gyűlöletkeltés határán volt, kitöröltük vagy moderáltuk, de amit lehetett, meghagytunk, hiszen a vélemény szabad.

 

A hardcore zsidózók egyértelműen megállapították, hogy ez a film egy rakás szar, és csak azért nyert, mert zsidók csinálták a zsidónak, na és a mi pénzünkből. Voltak persze ennél cifrábbak is, de nem etetnénk velük a trollokat, akik minden bizonnyal itt is elsütnek majd néhány elmés megállapítást.

 

A szolidabb zsidózók is szolgáltattak néhány csemegét, és összességében az egyik legmegmosolyogtatóbb, hogy nyilvánvaló: a kommentelők jelentős része nem is látta a filmet.

 

Az egyik kedvencünk:

 

 

Ő is alakított azért:

 

 

Ő csak úgy nem szereti a zsidókat, ezért persze a film is szar. Ja, bocs, nem is látta:

 

 

Van ezer különb filmünk, há' mé' nem azok?

 

 

Andy Vajna, olvasod ezt?

 

 

Be kéne varrni Nemes Jeles zsebeit: 

 

 

Még mielőtt bárki kérdezné: igen, egy volt szdszes, zsidesz, buzi megélhetési blogger vagyok. Mi más lehetnék is ebben az országban? 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról