Vélemények

Jobb, ha tudomásul vesszük, a Fidesz propaganda-hadjáratában mindig lesz lejjebb

| 2018. január 27. 08:02:49
Ettől persze nem szabad elfogadni ezt a helyzetet.

 

Az utóbbi hónapokban egyre többször gondolhattuk azt egy-egy fideszes politikus megnyilvánulása után, hogy, na, kész, ez már a legalja, ezt már nem lehet alulmúlni. Aztán jön egy újabb nap, egy újabb hatalmas blődség, és minden kezdődik elölről. Sajnos a választásokig biztosan így lesz majd, és az sincs kizárva, hogy a hatalom megtartása miatt Orbán Viktornak semmi sem lesz majd szent, ha nyernek, később a folyamatos ellenségkeresés extra hajmeresztő kijelentéseket és lépéseket fog szülni.

 

Előre is elnézést, reméljük, nem evés közben olvassák ezt a néhány sort, amit most idézünk, nem lesz kitalálni, hogy melyik párt politikusa mondta ezeket szerda délelőtti sajtótájékoztatóján: Ha nem állítjuk meg a Soros-tervet, akkor látjuk, ez vár Magyarországra. Ők gyakorlatilag bevándorlóországgá akarnak tenni bennünket, ahol majd jó, hogy ha a magyar embereket megtűrik. Mi ezt nem engedjük, mi magyar Magyarországot akarunk, ezért is nagyon fontos a Stop Soros-törvénycsomag, melyet a frakció támogat". Ezt Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője közölte, de a név szinte jelentéktelen, ő úgyis azt szajkózza, amit odafentről előírnak neki.

 

Lássuk, mi is ennek a néhány sornak a lényege: Soros, az emberei, Soros embereinek az emberei és így tovább, vagyis mindenki, aki nem fideszes, a hátán zsákokba hozna ide egymillió bevándorlót, akik nem is biztos, hogy megtűrik majd Magyarországon a magyarokat. Ekkora ökörséget mégis hogy mondhat egy ember, aki minden bizonnyal el tud számolni háromig? Hogy lehet, hogy Magyarországon ezzel választást lehet nyerni? Hogy lehet, hogy ezt mi még hagyjuk? De jó lenne, ha erre egyre többen megtalálnánk a választ.

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról