Vélemények

Ez egyszerűen elképesztő: az egri Fidesz tényleg azt sulykolja, hogy bevándorlókat szerveznek Egerbe

| 2018. január 28. 18:03:05
De kik? Hát azok!

 

A csütörtöki közgyűlésen Eger fideszes képviselői meg fogják szavazni – vagy már mire ezt Ön olvassa, már lehet hogy meg is szavazták – azt a napirendi pontot, amely egyebek közt kimondja (néhány idézet az előterjesztésből):

 

– A Közgyűlés tiltakozik az ellen, hogy a legújabb hírek szerint Soros György az általa korábban megjelentetett terv végrehajtása érdekében bevándorlás-szervező irodákat akar nyitni a magyar városokban.

 

– Ez a terv valamennyi magyar településre, így Egerre is rendkívül veszélyes, hiszen veszélybe kerülne a mindennapok biztonsága.

 

– (…) a Közgyűlés – képviselve az Egerben élők érdekeit – kinyilvánítja, hogy nem kíván Egerben sem bevándorlás - szervező irodát, sem migránstábort.

 

Szerdán a témában Csákvári Antal kormánypárti önkormányzati képviselő sajtótájékoztatón kiállt, és felmondta a leckét. Azt a leckét, amelyet a pártközpontban írtak neki, és amely szándékosan félretájékoztatja az embereket azért, hogy tovább szítsa a gyűlöletet, és amely lehetővé teszi az egri Fidesz számára is, hogy ne az ország valódi gondjairól kelljen beszélniük a kampány során se. Az egerhirek.hu beszámolója szerint Csákvári elmondta: szerinte van egy olyan elképzelés, hogy bevándorlás szervező irodák jöjjenek létre magyar falvakban, városokban és ezek segítsék a Soros-terv megvalósulását, vagy akár a migránstáborok létrejöttében is segédkezzenek ezeken a településeken.

 

Csákvári Antal, Habis László polgármester, Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő és a kormány is jól tudja, hogy nincs ilyen elképzelés, senki nem fog zsákban a hátán menekülteket becsempészni Egerbe, Noszvajra, Egerszalókra és folytathatnánk a sort. Senki nem akar „bevándorlás-szervező irodát” nyitni Egerben vagy bárhol a környéken. De ez tulajdonképpen nem lényeg, hiszen azok, akiket megfertőzött a Fidesz hisztériakeltése, fogékony lesz Csákváriék üzenetére is. Jól jöhet majd mindez a mostani kampány során is a kormánypártnak, és a Fidesz felismerte, hogy felesleges legalább a látszatot fenntartaniuk, hogy valamit még számít nekik az igazság. A kérdés, hogy meddig lehet ezt az őrületet fenntartani, meddig lehet teljesen szétszakítani az országot, és meddig lehet nyíltan, a tényeket figyelmen kívül hazudni. Talán még egész sokáig, de minél tovább teszik ezt, annál nehezebb lesz helyrehozni a károkat. Már ha még helyre lehet azokat hozni.

 

Nézzék! Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő és Simicskó István honvédelmi miniszter éppen megvédi az országot:

 

Fotó: Nyitrai Zsolt Facebook-oldala

 

 

 

Hasít a Soros-őrület Egerben - F. Gál Sándor nyílt levele a polgármesterhez és az egri képviselőkhöz

„Nem mehetek el szó nélkül a városunkba érkezett felsőbb üzenet mellett." A napokban írtuk meg, hogy az egri Fidesz is felszáll a bohócvonatra, és a csütörtöki közgyűlésen egy olyan előterjesztést készülnek elfogadni, amely egyebek közt olyanokat ír le, miszerint: - - - (...)

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról