Vélemények

Emberek, gikszer van az Eger és M3-as közötti összekötővel. De nyugi, tudjuk, ki a hibás!

Kondor András | 2017. június 18. 08:02:46
Szegény egri polgármester kedden az egriek segítségét kérte, nehogy baj legyen az M25-ös építésével. Nem kellett volna, elég lett volna csak kerek perec leírnia, ki a hibás.

 

 

Komolyan, ez az M25-ös az egri politikusok rémálma. Évtizedek óta mindenki megígéri, aztán nem igazán teljesült, de most szerencsére nem sikerült annyira megállítani Brüsszelt, hogy ne dobjon ide egy kis pénzt, amelyből – és az állam bőkezűsége nyomán – elindulhatott a beruházás. Az már más kérdés, hogy az eredeti ár többszöröséért, na és olyan kivitelezőkkel, akikről sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy rengeteg tapasztalatuk lenne ilyen gigaberuházásokban, de legalább már túrják a földet. Persze az se jelent túl jót, hogy a kezdeti 2018-as átadási határidő ma már 2020-nál tart, és hát még a munka alig kezdődött el, lehet ez még 2023 is.

 

Szóval: kormánydöntés van, pénz elvileg van, a meló beindult, de Habis László polgármester ma mégis bepánikolt valamiért. Sajtótájékoztatót tartott, és közleményt is kiadott, amelyben szerepel: védjük meg az M25-öst, na persze nem Brüsszeltől, hiszen onnan pénz is jön, hanem a Jobbiktól!

 

Habis arra kéri az egrieket, álljanak ki az M25-ös ügyéért, és írjanak alá egy petíciót. A petíció oldalán ez az egy állítás szerepel: "Egyetértek azzal, hogy az évtizedek óta ígért M25-ös gyorsforgalmi utat a már engedélyezett tervek szerint építsék meg, ne tervezzék át, hiszen ezzel éveket csúszna a beruházás." Gondolkodni felesleges, csak támogatóan lehet nyilatkozni. Persze mindehhez meg kell adni a személyes adatok egy részét is, de ezek titokban maradnak, ígérik. Ha nem Egerben, majd az orosz szervereken.

 

Ezt is megéltük, Eger polgármestere petíciót indít - Védjük meg az Eger és M3-as közötti összekötőt

Eger polgármestere nehezen viseli a cécót az M25-ös ügye körül. Indít egy saját konzultációt. En garde!!! Az elmúlt napokban volt egy kis csörte a Jobbik és az egri Fidesz,illetve Fidelitas között az Egert az autópályával összekötő út építése miatt.

 A Jobbik már több fórumon igyekezett cáfolni az egri Fidesz csaholásait, nem akarják ők akadályozni a kivitelezést, és amúgy is, valljuk be, mikor ijedt meg egy tökös kormánypárti ezektől a „zsúrpubiktól”. Mi közben rájöttünk, hogy ki lehet a hibás azért, hogy az M25-össel nem haladnak rendben a dolgok, kézenfekvő, és ugye Önök is tudják! Naná, hogy SOROS GYÖRGY. Újra: SOROS GYÖRGY.

 

Védjük meg az M25-öst a gusztustalan amerikai pénzember manipulációitól! Védjük meg a Soros György által irányított baloldaltól, na meg a Simicska által kézivezérelt Jobbiktól! Mi több, védjük meg magunktól!

 

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról