Mindenki ügye

Mint a mesében: ebben a luxusvillában él Matolcsy György és a felesége

| 2018. március 16. 13:01:05
A villát a fia vette meg, és erre a pénzt Matolcsy György unokatestvére adta. Ez aztán a családi összefogás.

 

"A Rózsadomb szélén, tökéletesen csendes nyugodt mellékutcában, erdő mellett, harapni való tiszta levegőben, néhány éve provanszi stílusban, a legnemesebb anyagokból minden részletében finoman kidolgozva épült mediterrán jellegű luxusvilla" – így hirdették nemrég azt a luxusvillát, amelyben most Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és fiatal felesége él.

 

 

A 24.hu bukkant rá a sztorira, a portál azt írja, hogy a jegybank elnöke, akinek szinte semmi megtakarítása nincs a vagyonbevallása szerint, meglehetősen rejtőzködve él abban az ingatlanban, amelyet korábban 430 millió forintért árult az előző tulajdonosa. Az új tulajdonos Matolcsy Ádám, az MNB-vezér fiának egyik cége, a Magyar Stratégiai Zrt., amely a vásárláshoz hitelt is kapott a Szemerey Tamás érdekeltségébe tartozó NHB Növekedési Hitel Banktól. Nem mellékes: Szemerey Matolcsy György unokatestvére.

 

 

A portálnak Matolcsy György fia elismerte, hogy övé a villa, és azt mondta, annak egy részét az apja bérli tőle. Hogy mennyiért, azt már nem árulta el. De azt legalább tudjuk, hogy milyen összetartó ez a család: a Matolcsy-fiú megvesz egy villát, beköltözteti a papát és annak feleségét, és minderre Matolcsy György unokatestvérétől kap pénzt.

 

 

Fotók: http://adatlap.ingatlanonki.hu

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról