Mindenki ügye

Ennyivel tényleg be lehet hülyíteni a magyar választókat?

2018. január 13. 09:02:57
Sok idióta frázist hangoztat a Fidesz, de ennél aligha van sokkal ostobább.
 
Ma jelentette be Áder János köztársasági elnök, hogy április 8-án lesznek a választások. Nem volt nagy meglepetés, mint ahogy az sem, ahogy erre reagált a Fidesz. Gulyás Gergely frakcióvezető csütörtöki sajtótájékoztatója nagyjából arról szólt, hogy mindenki Soros tenyeréből eszik, aki bármi negatívat mer szólni az országról. És ismét elhangzott a bűvös mondat: a magyar kormánynak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy Magyarország magyar ország maradhasson. Persze, értjük a lényeget, de annyira elszomorító, hogy ennél és a hasonló megállapításoknál leragad a Fidesz, az igazán lényegeset pedig lesöprik az asztalról. És az sem túl szívderítő, hogy a híveik többsége ennél nem is vágyik többre...
 
Az említett sajtótájékoztatón Gulyás Gergely gyakorlatilag megüzente az Európai Uniónak, hogy a választásokig ne is jöjjön ide egyetlen európai parlamenti képviselő se, mert az tuti azt jelenti, hogy Soros emberei letámadják az országot. A politikus ezt azzal kapcsolatban vizionálta, hogy Budapestre látogatott Judith Sargentini EP-képviselő, akitől a Fideszt kirázza a hideg, ugyanis ő készítette a legutóbbi magyar jogállamiságról szóló jelentést.
 
Gulyás szerint a látogatással Sargentini az EP olyan íratlan szabályait is áthágja, minthogy az adott nemzeti választást megelőző fél évben az EP általában nem foglalkozik az érintett tagállammal. A politikus szerinti íratlan szabály természetesen nem létezik, de jól hangzik, amikor beleharsogja a nagy fekete semmibe, ahonnan aztán mindez szalagcímekké változik a kormánypropaganda hasábjain. Kár.
 
forrás: mti.hu
 
Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról